Biznis

“Dani Heliosa” u Peru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Dani Heliosa” u Peru – Od četvrtka 12.04. do nedjelje 15.04. ove godine u Centru za gradnju i uređenje doma PERO u Zenici su organizovani „DANI HELIOSA“.

U tom periodu PERO i HELIOS su pripremili cijeli niz pogodnosti za sve posjetioce, kupce, hobi i profi majstore.

Očekuje vas:

  • Popust od 10% ili 20% na kompletan asortiman HELIOS proizvoda (lakovi, lazure, boje za unutrašnje zidove, boje za specijalne namjene itd.)
  • Praktična prezentacija proizvoda, gdje će posjetioci na licu mjesta moći isprobati Helios boje i lakove na različitim površinama (drvo, gips-kartonske ploče i sl.)
  • Prezentacija novih proizvoda – SPEKTRA TERMO KIT I SPEKTRA TERMO TOP – za sve one koji se žele lako riješiti kondenzacije sa unutrašnjih zidova svog doma
  • Promotivna akcija za nove proizvode – SPEKTRA TERMO KIT I SPEKTRA TERMO TOP – uz kupovinu jednog proizvoda drugi dobijate GRATIS!
  • Stručna i savjetodavna pomoć o proizvodima i njihovoj praktičnoj primjeni.

Iskoristite pogodnosti koje Vam pružaju PERO i HELIOS dok traju „DANI HELIOSA“ (12–15.04.) i posjetite Prodajni centar PERO u Zenici, na adresi Sarajevska 97.

 

Očekujemo Vas!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno