Zabava

Dance team STARS Zenica za osnovce i omladince – besplatna škola plesa u februaru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dance team STARS Zenica poziva sve zainteresovane osnovce i omladince da se prijave na besplatnu školu plesa koja će se održavati u mjesecu FEBRUARU u okviru projekta “druženje i ples” koji se realizuje odlukom upravnog odbora udruženja.

Prijavom, djeci se omogućava druženje u zdravom okruženju sa djecom sličnog uzrasta, te da savladaju osnovne korake raznih plesova primjerenih njihovom dobu.

Ples je aktivnost koja upošljava i tijelo i mozak, spada u jednu od boljih antistresnih tehnika, te jača motoričke i kognitivne sposobnosti.

Ples je tehnika koja opušta, ispunjava veseljem, zadovoljstvom i dobrim raspoloženjem. Onaj ko pleše bolje spava, razvija samopouzdanje, unaprjeđuje memoriju i koncentraciju, zadovoljniji je i bolje raspoložen.

Svi zainteresirani mogu se javiti na fb profil: DT STARS Zenica porukom kroz inbox ili pozivom na: 061 362-309 i prijaviti u BESPLATNU ŠKOLU PLESA.

Besplatna škola počinje 04.02.2022.godine, a treninzi će se održavati ponedeljkom i četvrtkom u prostorijama O.Š.Meša Selimović, sa licenciranim i stručnim trenerima sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom i omladinom.

Treninzi će se realizovati u skladu sa epidemiološkim preporukama i naredbama nadležnih institucija a u cilju sprječavanja širenja virusa COVID 19



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno