Nesreće

Danas obdukcija tijela ženske osobe pronađenog u rijeci Bosni u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas će biti obavljena obdukcija tijela ženske osobe čije tijelo je pronađeno u rijeci Bosni, u zeničkom naselju Kanal, potvrdio je za Zenicablog Elvedin Fišek, portparol Uprave policije MUP-a ZDK.

Jučer oko 14:10 sati, u koritu rijeke Bosne primjećeno je beživotno tijelo, koje je potom izvučeno na obalu.

Uz tijelo nisu pronađeni identifikacioni dokumenti, niti bilo šta što bi pomoglo u eventualnoj identifikaciji o kome se radi.

Kako kažu u Upravi policije, u posljednje vrijeme na području ovog Kantona nema prijavljenih nestanaka ženskih osoba, pa se vrše provjere i sa drugim policijskim organima o eventualnom prijavljivanju nestanka.

O procijenjenom terminu utapanja, odnosno koliko je leš bio u vodi, te da li eventualno ima nekih znakova koji bi pomogli u identifikaciji, kao i medicinskim uzrocima smrti i eventualnim povredama, više informacija biće dostupno nakon obdukcije.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Tužilaštva ZDK.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno