Zenica

Dan žalosti u Zenici u srijedu

Husein Delić, Almen Begović i Amar Kozlić
Husein Delić, Almen Begović i Amar Kozlić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dan žalosti u Zenici u srijedu – Zbog teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 4./5. februara 2017. godine, a u kojoj su smrtno stradala dvojica naših mladih  sugrađana, dok se za trećim još traga,  gradonačelnik Grada Zenica Fuad Kasumović je u srijedu, 08. 02. 2017. godine proglasio dan žalosti na području Grada Zenica.

Dan žalosti će biti  obilježen obaveznim isticanjem zastava Bosne i Hercegovine i Grada Zenica na pola koplja, odnosno jarbola, na zgradi  Grada Zenica i drugim institucijama Grada Zenica.

Elektronski i drugi mediji na području grada, kao i organizatori kulturno-umjetničkih i sportskih manifestacija na  području grada dužni su prilagoditi svoje programske sadržaje  danu žalosti.

Najbližim članovima porodica i prijateljima  preminulih  izražavamo iskreno saučešće u nadi da će pronaći snagu  da se izbore s ovim teškim gubitkom.

Press Grada Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno