Zenica

Dan otvorenih vrata Srednje muzičke škole

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dan otvorenih vrata Srednje muzičke škole – Svoja vrata budućim učenicima i njihovim roditeljima, svim Zeničanima koji su vezani za zeničku Muzičku školu, otvorila je jučer na trenutak ova srednjoškolska ustanova, kako bi privukla što veći broj polaznika u predstojećoj školskoj godini i upoznala javnost sa svojom ponudom odsjeka i nastavnog programa.

U prethodnih 40 godina uspješnog rada, Srednju muzičku školu je završilo 700 mladih ljudi, a mnogi od njih nastavili su svoj put završivši akademije i angažujući se u karijeri. Danas Srednja muzička škola za svoje polaznike, bez obzira da li su prethodno pohađali osnovnu muzičku školu ili ne, nudi opšti, kao i 14 instrumentalnih smijerova u četiri godine školovanja u ovoj obrazovnoj ustanovi.

-Danas smo potecijalnim kandidatima prenijeli osnovne informacije o prijemnom ispitu, koji će biti opdržan 3. juna. Poručio bih budućim polaznicima da, bez obzira na sve, njihov izbor treba da bude ono što vole, jer na muziku se niko ne može natjerati, – kaže direktor Srednje muzičke škole, Ajdin Karahodža. (S.S. RTVZE)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno