Biznis

Dan otvorenih vrata Edukativnog centra za djecu “Mali talenti” Zenica – 9. aprila od 9 do 19 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dan otvorenih vrata Edukativnog centra za djecu “Mali talenti” Zenica – 9. aprila od 9 do 19 sati – Zbog velike zainteresiranosti roditelja da posjete novootvorene prostorije  Edukativnog centra za djecu „ Mali talenti“ Zenica i upoznaju se sa programom i osobljem, 09.04.2018.godine od 9 do 19h uprava  organizira “Dan otvorenih vrata”.

Svi roditelji koji su upisali djecu u Male talente ili su zainteresirani za upis mogu doci sa svojim djetetom i provesti par sati u nasim prostorijama sa osobljem koje ce raditi u programu.

Mali talenti su nešto novo u našem gradu, barem što se tiče koncepta rada. Prije svega želimo da kroz zanimljiv, zabavan i prijateljski način djeci pomognemo u završavanju svih obaveza, ostvarivanju novih prijateljstava, te njihovom pravilnom razvoju.

Edukativni centar za djecu „ Mali talenti“ je poduzetnički projekat diplomiranog profesora predškolskog odgoja i obrazovanja Medihe Kerić, te trenutno radi na završnoj master tezi iz iste oblasti.

Naša misija jeste da roditeljima, koji imaju djecu uzrasta od 3 godine do 6 godina, pruži kontinuiranu stručnu podršku u obavljanju roditeljskih uloga, pomogne u izgradnji odgovornog roditeljstva i odgovarajućih kompetencija za kvalitetnu podršku razvoju, kao i da u saradnji sa školama i okruženjem obezbijedi kontinuitet razvoja i učenja djeteta.

Mali talenti” nudi bogat program za djecu:
– radionice za djecu
-dnevni boravak djece
-poludnevni boravak djece
– pripreme za školu
– organizacia rođendanskih zabava
– organizacija dječijih priredbi
– sportske aktivnosti za djecu
– organizovani izleti i posjete bližoj okolini

Program koji se primenjuje u edukativnom centru je idealna priprema za školu. Djeca se uče disciplini, poštovanju i ispunjavanju svojih obaveza. Upoznaju se sa slovima i brojevima, crtanjem i kreiranjem različitih oblika, novim pojmovima koji su primjereni njihovom uzrastu…

Prostor edukativnog centra je u potpunosti prilagođen dječijim potrebama i mogućnostima, dok je sve ostalo prepušteno kreativnosti vaspitača.

U okviru redovne djelatnosti u centru se sprovode program vaspitno-obrazovnog rada po metodi interaktivnog učenja, Program produženog boravka, Program pripreme djece za polazak u osnovnu školu, Program druge smjene kraće i specijalizovane programe (plesna škola, škola sporta, nastava engleskog jezika,… ) kao i vanredni program subota– noćna smjena od 19h do 22h.

„MALI TALENTI“ Zenica, Sarajevska 6, 062 137 004



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno