Zenica

Dan nezavisnosti obilježen i u MZ Crkvice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dan nezavisnosti obilježen i u MZ Crkvice- Mjesna zajednica CRKVICE danas je povodom 1.marta Dana nezavisnosti BiH, po prvi put, organizirala svečani prijem za građane Crkvica. Veliki broj građana odazvao se pozivu i uz kafu i osvježenje proslavio ovaj značajan datum.

‘Posebno smo sretni i ponosni što smo dali doprinos obilježavanju jednog od najznačajnijih dana iz bogate historije naše zemlje. Zadovoljni smo odzivom. Želimo da obilježavanje državnih praznika i na nivou mjesnih zajednica postane tradicija, pa i obaveza. Praznična atmosfera se treba osjetiti na ulicama, na trgovima, u svim našim mjesnim zajednicama. Svi mi koji nosimo Bosnu i Hercegovinu u srcu dužni smo zbog budućih generacija isticati značaj 1.marta i za narod organizovati konkretne društvene aktivnosti’ – istakao je Ibrahim Mujkanović,  predsjednik MZ CRKVICE.

-Ovim putem posebno se zahvalljujemo članovima Savjeta MZ CRKVICE i sekretaru Fahiru Imamoviću, te ZenicaBlogu što je uvijek uz narod i što pruža dovoljno prostora za afirmaciju i ‘malih’ događaja, rekao je Mujkanović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno