Zenica

Dan djeteta u znaku Cabaret Cluba

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dan djeteta u znaku Cabaret Cluba – Umjetnička grupa udruženja građana „Naš most“ Zenica, sa braćom Petrović, u subotu, 18. novembra organizuje likovnu koloniju u povodu Svjetskog dana djeteta. Kolonija će okupiti četrdeset slikara iz Zenice i okolnih gradova koji će u toku jednodnevnog događaja slikati zajedno s djecom, polaznicima likovne sekcije Doma mladih.

Kolonija će biti održana na trgu ispred Bosanskog narodnog pozorišta Zenica u prostoru zimske bašte „Cabaret Cluba“, (s početkom u 9 sati). „Cabaret Club“ koji je suorganizator događaja, organizovaće izložbu slika naslikanih na koloniji i aukcijsku prodaju slika u okviru ovogodišnjeg „Cabaret Winter Festa“.

Umjetnička grupa udruženja „Naš most“ je sa Cabaret clubom I braćom Petrović, u njihovoj organizaciji do sada uradilo 4 velike izložbe, pod nazivom “GALERIJA”, ukazujući na prijeko potrebnu Gradsku galeriju.

Također tu noć bit će izveden I projekat “KAD ĆE TA SUBOTA”, koji su braća Petrović pokrenula sa Zlatanom Alispahićem, Zeničkim umjetnikom iz svijeta muzike I pozorišta. O ovom projektu nisu htjeli mnogo govoriti, već najavili spektakl za koji je prostor Cabaret cluba već ispunjen do posljednjeg mjesta, a koji će se raditi I u narednom periodu
Ulaz za sve posjetitelje je slobodan



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno