Zabava

Dan dječije radosti – četvrtak u i ispred ugostiteljskog objekta „Krčma BP“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

S velikim zadovoljstvom, pozivamo Vas da zabilježite prednovogodišnju zabavu, nazvanu „Dan dječije radosti“, posvećenu djeci i odraslima s posebnim potrebama, romskoj i djeci iz socijalno ugroženih porodica, djeci koja boluju od dijabetesa i djeci sa pshofizičkim poteškoćama koju ćemo upriličiti u četvrtak, 30. decembra 2021. godine, u i ispred našeg ugostiteljskog objekta „Krčma BP“ Zenica, sa početkom u 12,00 sati.

Navedeni događaj humanitarnog karaktera organizujemo u suradnji s našim prijateljima i poslovnim partnerima u plemenitoj namjeri da nijedno zeničko dijete ne ostane uskraćeno za svoj novogodišnji paketić, kao ni poruku ljubavi da u ovim blagdanskim danima dobri ljudi misle na njega i žele da se osjeća sretno.

Osim podjele paketića od strane Djeda Mraza, koje smo već pripremili te fotografisanja ponaosob sa svakim djetetom ispred velike jelke, potrudili smo se osmisliti zanimljiv zabavni program, u okviru kojeg će uz pjesmu i gitaru uživo naše mališane uveseljavati poznati zenički kantautor dječijih pjesama Zlatan Alispahić Zlaja, zajedno sa Amelom Gađunom. Također smo obezbijedili i angažman klovna, vještog i u modeliranju igračaka od balona.

Ipak, vjerujemo da će Vašoj pažnji naročito interesantan biti dosad najspektakularniji dolazak dva Djeda Mraza u Zenicu, spuštanjem među djecu sa izuzetno velike visine, što ćemo ispratiti i snimanjem dronom. Zbog ugovorenih obaveza prema „Djeda Mrazovima“, više detalja o njihovom dolasku nismo u mogućnosti iznositi, ali smo uvjereni da će i naša javnost biti jednako oduševljena, kao i naši najmlađi gosti kojima je namijenjen „Dan dječije radosti“.

Iskreno se nadamo da nećete propustiti priliku da radosne momente ove jedne nježne priče iz Zenice uoči novogodišnjih praznika prenesete u zemlji i regionu, unoseći malo boje i topline u svakodnevno sivilo loših vijesti kojima smo izloženi.

Srdačan pozdrav!

Ivan i Andrija Petrović

Vl. UR „Krčma BP“ Zenica

Ulica Talića brdo broj 6

(kontakt tel. brojevi: 060 302 8834 i 061 068 428)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno