Info

Čuveni PhotoMath sada i za Android uređaje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PhotoMath, popularna aplikacija za lakše savladavanje matematike, od sada je dostupna i korisnicima Android uređaja. PhotoMath, sada već dobro poznata aplikacija developera iz microBLINK-a, nakon velikog uspjeha koji je ostvarila na iOS uređajima stigla je i na Android uređaje. 

Riječ je aplikaciji za korisnike kojima treba pomoć ili imaju poteškoća snalaženju s matematikom. Ako se kamera telefona uperi na neku jednačinu napisanu na papiru, PhotoMath će prikazati rješenje te jednačine na ekranu telefona. No, prava snaga aplikacije nije u pukom prikazivanju rješenja zadatke, već u činjenici što se prikazuju i svi koraci kojim se dolazi do prikazanog rješenja, što će zasigurno olakšati učenje i razumijevanje matematike.

PhotoMath je dosada zabilježio 11 miliona preuzimanja na iOS i Windows Phone platformama gdje aplikacije dosada bila dostupna.

 

LINK za download na Android marketu: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microblink.photomath



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno