Info

Crveni alarm u Izviđačkom centru Saveza izviđača grada Zenica na Boračkom jezeru! 

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Crveni alarm u Izviđačkom centru Saveza izviđača grada Zenica  na Boračkom jezeru!  Najavljeni narandžasti meteo alarm za područje Bosne i Hercegovine sa olujnim udarima juga pokazao je svoje zube duž cijele Jadranske obale a nije zaobišao ni Hercegovinu.

Izviđački centar Zenica- Boračko jezero je u noći subota na nedjelju 27/28.10.2018 osjetio olujne udare vjetra koji nisu ništa neubičajeno za ovo područj da nije došlo do velike štete.

Velika bukva koju je srušio vjetar u potpunosti je uništila adrenaliski park, dio rasvjete, dio video nadzora i četiri polja vanjske ograde kampa.

Na našu sreću i radost svih izviđača nije došlo do oštečenja Bungalova koji se nalaze samo na par metara od pada drveta.

Volonterski tim Saveza će u nedjelju 04.11.2018 godine pristupiti sanaciji i raščišćavanju terena .
Adrenalinski park ćemo na našu žalost a možda i sreću morati u potpunosti rekonstuisati kako bi bio spreman za uživanje u ljeto 2019 godine.

UO Saveza izviđača grada Zenica

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno