Biznis

Continental deveti put najpopularniji brend

Continental deveti put najpopularniji brend
Continental deveti put najpopularniji brend
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Continental deveti put najpopularniji brend – Continental je opet izglasan za najpopularniji brend guma u ovogodišnjoj ediciji Top Brands takmičenja auto magazina Autozeitung.

To je deveti uzastopni put da je Continental brend obezbijedio prvu poziciju među proizvođačima guma.

Od 12.500 čitalaca koji su glasali, 47.9%, ili skoro svaka druga osoba, opredijelila se za Continental, dok je drugoplasirani brend zabilježio samo 29.2% glasova. Autozeitung je pozvao svoje čitaoce da izaberu top brendove za 2017. još u jesen prošle godine. Čitaoci su zamoljeni da biraju najbolji internacionalni brend u 9 različitih kategorija automobila.

“Mi smo presrećni zbog povjerenja koje čitaoci Autozeitunga poklanjaju našem premium brendu i našim proizvodima”, izjavio je, povodom glasanja, Frank Jung, Continentalov šef marketinga i prodaje PLT guma za Njemačku, Austriju u Švajcarsku.

“Zajedno sa izvanrednim rezultatima koje naše ljetnje i zimske gume godinama postižu u Autozeitung testovima, jako prisustvo Continentala na evropskom tržištu, gdje obezbjeđujemo originalne gume za otprilike jednu trećinu svih novih automobila, predstavlja još jedan faktor koji se odrazio na ovako pozitivan ishod testa. Takođe, Autozeitung uvijek eksplicitno imenuje proizvođača guma u svim svojim road testovima, zbog čega je izbor velikog dijela čitalaca, bez sumnje, bio i pod uticajem ličnog iskustva koje su imali sa našim proizvodima”, Jung.

(cgauto.me)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno