Ljudi

Članovi SRK Bosna spasili psa iz korita rijeke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Članovi SRK Bosna spasili psa iz korita rijeke – Danas u podnevnim satima smo od prijatelja dobili poziv u vezi psa koji se nalazio u koritu rijeke Bosne. Kako smo saznali više puta su zvali vatrogasnu službu koja se nije odazvala na poziv, te je našem prijatelju palo na pamet da naš klub Bosna se bavi alpinizmom i sigurno možemo da uradimo nešto kako bi spasili  ugroženog psa.

Po pozivu sam odmah kontaktirao Sanjina i rekao o cemu se radi, spakovali smo alpinističku opremu i u roku od pet minuta bili na Jalijskom mostu. Operacija spašavanja trajala je ne više od pet minuta i na svu sreću pas je izvučen vidno preplašen, ali što je najbitnije zdrav na obalu Bulevara.

Iako mnogi misle da nema humani ljudi u ovom gradu i državi, danas je ta tvrdnja demantovana brojnim gledaocima i učesnicima koji su dali svoju pomoć i zvali nas kako bi spasili psa.

Kapiten SRK Bosna Dajan Vinovčić

 

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno