Biznis

Cisco akademija: upis novih polaznika

Cisco akademija NET Zenica organizuje upis nove generacije polaznika
Cisco akademija NET Zenica organizuje upis nove generacije polaznika
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cisco akademija: upis novih polaznika- Cisco akademija NET Zenica organizuje upis nove generacije polaznika. Novi ciklus nastave bi trebao krenuti u toku mjeseca oktobra 2016. godine.

Cisco akademija svojim polaznicima nudi praktična znanja iz oblasti računarskih mreža i komunikacionih tehnologija. Oni koji je završe dobiju vrlo praktična znanja i mogu samostalno raditi sa mrežama i mrežnim tehnologijama. Cisco program obrazovanja je inače pokrenut od strane internacionalne kompanije Cisco Systems sa sjedištem u SAD-u, koja se bavi proizvodnjom 80% mrežnih uređaja pomoću kojih radi internet.
Nastava na Cisco akademiji je unificirana, ispiti se polažu na jednak način u čitavom svijetu. Traje ukupno četiri semestra, a izvodi se jednom sedmično u poslijepodnevnom terminu ili vikendom, tako da joj mogu prisustvovati i oni koji su već u radnom odnosu ili pohađaju neku drugu obrazovnu ustanovu.

Na Cisco akademije se mogu prijaviti svi zainteresovani, bez obzira na prethodno obrazovanje i godine. Jedina dva uslova za prijavu jeste da ste stariji od 16 godina i da posjedujete barem pasivno znanje engleskog jezika.

NET akademija se nalazi na adresi Titova ulica 48 u Zenici. Sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici www.netakademija.ba i www.ciscoakademija.ba . Ukoliko ste zainteresovani za ovu akademiju i usvajanje dodatnih znanja kontaktirajte ih na telefon 032/406-306, putem e-maila [email protected], ili putem kontakt forme na web stranici – http://www.netakademija.ba/kontakt/.

Osim Cisco akademije, Udruženje NET organizuje i osnovne informatičke kurseve. U zavisnosti od potrebnih znanja, obrađuju se teme od samog početka – kako se služiti računarom, kako koristiti internet, te ono što je posebno starijim ljudima interesantno – kako koristiti Skype i Facebook. Novo u ponudi su i kursevi crtanja u Autocad-u.

Ukoliko ima zainteresovanih za ovakve informatičke kurseve više informacija možete dobiti na telefon 061/647-248.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno