Zenica

Cisco akademija NET Zenica – početak nastave

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cisco akademija NET Zenica je otpočela sa radom u novom nastavnom ciklusu tokom mjeseca novembra 2016. godine. Novitet je sporazum potpisan sa Zeničkom razvojnom agencijom ZEDA, koji omogućava polaznicima Cisco akademije NET dodatne beneficije u vidu popusta na troškove školovanja od 20 %.
Cilj ovog sporazuma je da se građanima Zenice, ali i drugih opština Zeničko-dobojskog kantona, omogući lakši pristup veoma kvalitetnoj edukaciji iz oblasti komunikacija i mrežnih tehnologija.

Cisco Systems, kao vodeća korporacija u svijetu u oblasti komunikacijskih tehnologija, prvenstveno u dijelu koji se odnosi na tehnologiju pomoću koje radi i sam Internet, pruža jedinstven program obrazovanja. Radi se o Cisco Certified Network Associate (CCNA) programu obrazovanja koji traje četiri semestra (dvije godine) i podrazumijeva kako teorijsku, tako i praktičnu nastavu na Cisco opremi.

Poslovi za koje Cisco akademija priprema su u užem smislu poslovi mrežnog administratora potrebnog svakoj radnoj organizaciji, dok su u širem smislu ovakva znanja danas potrebna svakom zaposleniku u modernom radnom okruženju.

Nastava se izvodi jedanput sedmično u terminu koji je prilagođen i onima koji su u radnom odnosu ili studiraju. Uslovi za pohađanje su minimalno 16 godina starosti i pasivno poznavanje engleskog jezika.

Ostalo je još par slobodnih mjesta, te ukoliko ima zainteresovanih kandidata, još uvijek nije kasno da se priključe nastavi. Prijava se može izvršiti na sljedećem linku:
http://www.netakademija.ba/kontakt/    ili putem telefona 032/406-306.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno