Zabava

Cinestar & Zenicablog daruju: Dvije ulaznice za “Skriveni život” je dobila Nejra, a u sljedećem kolu ulaznice za film “Parazit”

Cinestar u Zenici i Zenicablog su okončali i treće kolo Nagradne igre – dvije ulaznice za film SKRIVENI ŽIVOT  – (detalji o filmu na ovom linku) ,  osvojio/la je:

NEJRA SERDAREVIĆ – GSM/viber broj +387 62 *** **5

  • Osobi koja je osvojila nagradu javićemo se na njen VIBER broj sa kojeg je poslala poruku, sa detaljima preuzimanja nagrade 

IZVORNO IME: A Hidden Life
REDATELJ: Terrence Malick  |  ŽANR: Biografijadrama
ULOGE: Matthias SchoenaertsMichael NyqvistBruno Ganz
TRAJANJE FILMA: 173 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 16.01.2020
SADRŽAJ FILMA:
Njihov skriveni život događa se u idiličnom selu u austrijskim Alpama. Ali Franz odbija uzeti oružje u ruke, iako mu biskup kaže: »Imaš obaveze prema domovini«. Takav je stav austrijske crkve. Jer, Franz je bio jedan od brojnih Austrijanaca koji su tijekom Drugog svjetskog rata regrutirani u nacističke redove. Iako se on tješi da biskup tako govori vjerujući da je on nacistički špijun. No, kad Franz odbija izgovoriti zakletvu Trećem Reichu, on biva deportiran u berlinski zatvor Tegel. Tijekom njegova uzništva, Franzova odvažna žena (genijalna Valerie Pachner), koju mještani počinju tretirati kao izdajnicu, vodi farmu i brine se o svojim kćerima.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem