Oglasi

CIA nudi posao, 161.900 dolara godišnje ako znate bosanski!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

CIA nudi posao, 161.900 dolara godišnje ako znate bosanski! – Govorite bosanski, hrvatski ili srpski? E pa možda ste upravo Vi savršen kandidat, ili kandidatkinja, za rad u najvećoj špijunskoj agenciji na svijetu. CIA, naime, traži baš ljude s odličnim poznavanjem tih jezika.

Osim “mogućnosti da brane Sjedinjene Američke Države”, potencijalni novi zaposlenici dobivaju novčane bonuse do 35.000 dolara, ovisno o poznavanju jezika i funkciji koju će preuzeti. I to odmah po zaposlenju.

Vjerojatno najprimamljivije radno mjesto je ono instruktora za strane jezike u CIA-inom sjedištu u Washingtonu s plaćom do 161.900 dolara, bez raznih bonusa.

“CIA pruža vrhunsku obuku energičnim, kreativnim i upornim obavještajnim profesionalcima. Instruktori jezika izvršavaju programe koji pružaju studentima sva potrebna kulturološka i jezična znanja potrebna za rad i boravak u inozemstvu”, stoji, između ostaloga, u oglasu za posao.

Naravno, ako Vas pak zanima nešto malo operativnije, CIA traži kandidate za prikupljanje i obradu, ali i iskorištavanje, otvorenih izvora informacija gdje je plaća nešto niža, rad vjerojatno malo uzbudljiviji.

“Kao časnik za iskorištavanje otvorenih izvora informacija (OSEO) za CIA, otkrivat ćete, prikupljati i procjenjivati javno dostupne informacije, poznate pod imenom Open Source Intelligence (OSINT), u dinamičnom, sve širem digitalnom okruženju”, dio je oglasa za posao.

Svi prijavljeni moraju proći rigorozna testiranja, a jedan od uvjeta je da nisu koristili droge u posljednjih godinu dana što će CIA provjeravati vlastitom metodologijom, piše Express.hr.

Oglas za posao možete pogledati na ovom linku.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno