Biznis

Ćevabdžinica Bešlić – Sa vama od 1983. godine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svaki grad ima ona posebna mjesta koja su tu oduvijek i bez kojih se on ne može zamisliti. Mjesta na koja prvo odete kada ste gladni, jer znate da se tu pravi najukusnija hrana. A jedno od takvih u Zenici je poznata ćevabdžinica Bešlić, koja pravi najukusnija jela sa roštilja već dugi niz godina. To je mjesto na koje ćete prvo otići pojesti ćevape, mjesto na koje ćete “sa obrazom” odvesti svoje goste ili poručiti nešto od bogate ponude roštilja u specijalnim prilikama.

Osnivanje ćevabdžinice Bešlić datira još od daleke 1983. godine. Sa skoro 40 godina ugostiteljskog staža nosi reputaciju jednog od najpoznatijih restorana Čeličnoga grada, što nije ni čudo, jer svoj kvalitet dokazuje i do dana današnjeg. Širom Bosne i Hercegovine poznati su ”ćevapi kod Bešlića”, iako je ponuda zaista raznovrsna za sve prave ljubitelje mesa.

Posjetite naše dvije poslovnice i uživajte u najukusnijim ćevapima čiji miris i ukus voli cijela Bosna i Hercegovina!

Ćevabdžinica Bešlić – Travnička cesta broj 45 Zenica

Ćevabdžinica Bešlić 2 – Prve Zeničke brigade broj 60 preko puta bazena u Crkvicama, Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno