Nogomet

Četvrta uzastopna pobjeda crno-crvenih!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši našeg kluba su danas u okviru 21. kola Druge lige FBiH dočekali ekipu Borca iz Jelaha. Crno-crveni momci su bez problema slavili 4:0 i tako upisali četvrtu uzastopnu pobjedu.

Igrači našeg kluba su ofanzivno krenuli prema golu gostiju. Već u osmoj minuti velika prilika za našu ekipu. Nakon što je sudija dosudio penal nad Karalićem, Sulejman Salkić nije uspio iskoristiti priliku s bijele tačke, golman gostujuće ekipe, Bošnjak, odbranio je jedanaesterac. Nedugo nakon promašenog jedanaesterca, Durmiš nakon sjajne akcije naše ekipe postiže pogodak za vodstvo 1:0. Nastavili su se napadi naše ekipe a drugi gol smo vidjeli u 43. minuti kada Emir Karalić pogađa za vodstvo 2:0, što je ujedno bio i rezultat prvog dijela susreta.

U drugom poluvremenu vidjeli smo pregršt prilika za našu ekipu. U 51. minuti, danas veoma raspoloženi, Emir Karalić postiže pogodak za 3:0. Ovaj gol je uspavao gostujuću ekipu koji nisu vidjeli izlaz iz silovitih napada naše ekipe. Tačku na ovu utakmicu stavlja fenomenalni Emir Karalić, koji postiže hattrick na današnjoj utakmici, za konačan rezultat 4:0.

Nakon ovog gola vidjeli smo još nekoliko velikih šansi za našu ekipu, te još jedan promašen jedanaesterac. Golman gostujuće ekipe je odbranio penal koji je izveo Karalić Emir. Do kraja utakmice nije bilo više golova, te je meč okončan rezultatom 4:0 za ekipu Čelika.

Crno-crvenim momcima je današnja pobjeda bila četvrta u nizu.

Narednu utakmicu Čelik igra u subotu protiv Mošćanice. Susret počinje u 16:30 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno