Zenica

Četvrta studentska “English Language Day” konferencija u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Studijski program Engleski jezik i književnost danas održava četvrtu studentsku English Language Day konferenciju. Ova konferencija je započela tijekom pandemije i prerasla je sada već u tradicionalnu konferenciju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Studenti izlagači tijekom konferencije predstavljaju svoje radove iz oblasti anglofonih studija jezika i književnosti. Pored studenata Studijskog programa Engleski jezik i književnost ove godine u konferenciju su učešće uzeli i studenti drugih studijskih programa i fakulteta.

Izlagačima i gostima se obratio van. prof. dr. Adnan Bujak ispred Studijskog programa Engleski jezik i književnost, kao i Dekanesa

Filozofskog Fakulteta Univerziteta u Zenici van. prof. dr. Alica Arnaut. Ove godine smo imali i goste iz Američkog kutka u Zenici, voditeljicu ACa Sanelu Pinjić i Selmu Čamparu ispred Američke ambasade.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno