Info

Četvrta generacija polaznika/ca Brainobrain akademije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 4.11.2022. u Sarajevu je održana svečana dodjela diploma za četvrtu generaciju polaznika/ca koji su završili svih 10 nivoa Brainobrain akademije.

U proteklih 5 godina Brainobrain akademija je ispratila tri generacije polaznika/ca, a jučer smo ispratili i najmlađu, četvrtu generaciju. Ove djevojčice su na Brainobrain akademiju došle iz vrtića, a danas su sve odlične učenice trećeg, četvrtog i šestog razreda. Većina njih je došla na prvi čas jedva prepoznavajući brojeve, a danas množe petorocifrene i trocifrene brojeve sa lakoćom. Neke od njih su bile izuzetno sramežljive i povučene, a sada su samouvjerene, spretne i sposobne izboriti se za ono što žele.

Na posljednjem ispitu nisu pokazale samo zavidno znanje u mentalnoj aritmetici i matematici, već su prije svega sa najvećim brojem bodova položile test prijateljstva, empatije, timskog rada i međusobnog poštovanja, a to je ono za što se Brainobrain akademija za djecu prije svega zalaže.

S velikim ponosom im čestitamo i želimo puno uspjeha u daljem školovanju, radu i životu!

Ova grupa predivnih djevojčica će, osim znanja i iskustva, sa sobom ponijeti mnogo predivnih uspomena, doživotna prijateljstva i samopozdanje koje ce ih odvesti do svakog cilja koji sebi zacrtaju. One mogu biti uzor svojim vršnjacima kako se upornošću, radom i trudom može ostvariti svaki cilj i prevazići svaka prepreka.

Drage naše djevojčice, sretno dalje! Hvala vam što ste bile dio Brainobrain priče! Hvala roditeljima i trenericama za nesebičnu podršku i predan rad sa djecom.

Svi oni koji žele saznati više o Brainobrain akademiji za djecu, prednostima koje nudi i u kojim sve gradovima djeluje, mogu posjetiti našu web stranicu www.djeca.eu, gdje će dobiti sve potrebne informacije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno