Ostali sportovi

Četrnaest medalja za džudiste “Zenice” u Prijedoru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Četrnaest medalja za džudiste “Zenice” u Prijedoru – Judo klub “Zenica” Zenica nastupio je na Međunarodnom judo turniru u Prijedoru na kojem je učestovalo 400 takmčara! Ostvarili smo veoma dobre rezultate, te smo za nas grad donijeli 14 medalja, sedam zlatnih, pet srebrenih i dvije bronzane, kažu iz ovog kluba.

Prvo mjesto su osvojili Hasan Seferović (-22 poletarci), Hasan Seferović (mlađi dječaci-22), Arman Gadžun (-30kg), Ermina Burdalić (-70), Zejfa Burdalić (-78), Albin Gadžun (-66 seniori), Ramiz Burdalić trener kluba (-81 veterani),

Srebrene medalje su osvojili Haris Seferović (-50 kadeti), juniori Halid Boutriff (-60), Denis Seferović (-66), seniorke Anida Krivić (-78), u kategoriji veterana Almas Huseljić (-90), dok su bronzani bili – u kategoriji starijih dječaka Habib Erahman Boutriff (+73), te u kategoriji seniora Hamza Dedijer (-73).

Trener Burdalić je zadovoljan rezultatima, a u toku su pripreme za državno prvenstvo za juniore i juniorke na Romaniji 12. maja, a u Judo klubu Zenica se nadaju opet dobrim rezultatima.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno