Rukomet

Četiri dana rukometnog spektakla

U posljednje vrijeme aktivno se radi na pripremi velikog RUKOMETNOG SPEKTAKLA u organizaciji škole rukometa “Čelik Junior”, a koji će da se održi u gradu Zenici u periodu od 8. do 11. januara. Već sada su poznata imena učesnika, a riječ je o velikim klubovima, te će ovaj spektakl zaista biti nezaboravan, kako za učesnike, tako i za sve posjetioce.

Na četiri dana u Zenici će se okupiti veliki broj elitnih klubova iz regiona, te će sve prisutne počastiti odličnom rukometnom predstavom. Naime, peti rukometni spektakl će da okupi rukometaše regije u četiri selekcije: seniori, 1998. godište, 2000. godište i 2002. godište. U navedenim selekcijama takmičit će se muškarci, a dok će se djevojke takmičiti u selekciji 1997. godište.

Škola rukometa “Čelik Junior” na ovakav način promoviše zenički rukomet i grad Zenicu u cijelom regionu, a u mjesecu januaru Zenicu će da posjeti oko 800 rukometaša i rukometašica. Ono što je također bitno napomenuti jeste da će Zeničani i Zeničanke u ovom eventu moći uživati potpuno besplatno.

Utakmice će se igrati u Areni Zenica i u dvorani na Bilmišću.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem