Rukomet

Čestitke RK Čelik od komesara/povjerenika natjecanja prvih liga FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Rukometnom klubu Čelik Zenica, rukometašima i upravi Kluba povodom osvajanja jesenje titule prvaka Prve lige FBiH Sjever svakodnevno stiže veliki broj čestitki sportskih prijatelja i partnera.

Posljednja čestitka je stigla iz sjedišta Rukometnog saveza FBiH, od komesara/povjerenika natjecanja prvih liga Federacije BiH, Branka Vukojevića.

Njegov tekst čestitke prenosimo u cjelini:

”Poštovani,
Prošlog vikenda odigrane su i posljedne, odgođene utakmice u Prvoj ligi FBiH za muškarce, u obadvije skupine. Kako su već prije odigrane sve utakmice Prve lige FBiH za žene, uspješno i prema planu smo priveli kraju natjecanje u jesenjem dijelu sve tri federalne lige.

Prvaci jesenjeg dijela natjecanja su:

ŽRK SLOGA 2013. – Gornji Vakuf/Uskoplje, 1. Liga FBiH za žene;
RK ČELIK – Zenica, 1. liga FBiH za muškarce, Grupa Sjever i
RK GORAŽDE – Goražde, 1. liga FBiH za muškarce, Grupa Jug.
Čestitam pobjednicima! Koristim se prilikom da se svim učesnicima prvih liga FBiH zahvalim na kooperativnosti i korektnoj suradnji i vjerujem da će naša suradnja u nastavku natjecanja biti još bolja i kvalitetnija. Odluku o početku natjecanja u proljetnom dijelu prvenstva uskoro će donijeti Upravni odbor Rukometnog saveza FBiH.”

Na kraju proglašenja i čestitki najboljim klubovima, Komesar prvih liga FBiH Branko Vukojević je svim učesnicima natjecanja čestitao predstojeće novogodišnje praznike, a vjernicima katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti i sretne božićne praznike.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno