Info

Čestitka premijera ZDK Amelu Tuki povodom osvajanja srebrene medalje u Dohi

zdk.ba
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čestitka premijera ZDK Amelu Tuki povodom osvajanja srebrene medalje u Dohi – Premijer ZDK Mirza Ganić uputio je Amelu Tuki i Atletskom klubu Zenica čestitku povodom osvajanja srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu u Dohi, u kojoj se kaže:

Dragi Amele,

u ime Vlade Zeničko-dobojskog kantona i u lično ime, Tebi i članovima Tvog tima upućujem iskrene čestitke na osvojenoj srebrenoj medalji na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Hvala Ti što si učinio ponosnim sve nas i na najbolji način predstavio svoju domovinu Bosni i Hercegovinu, svoj grad i Atletski klub “Zenica”. Ti si dokaz da naporni rad, disciplina i odricanje na kraju uvijek moraju dati dobar rezultat. Želim Ti još puno uspjeha u nastavku karijere i u privatnom životu, a Vlada će kao i do sada biti na raspolaganju da pruži sve što je u njenoj moći da nas u najboljem svjetlu predstavljaš i u budućnosti.

 

Mirza Ganić,

premijer ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno