Politika

Čestitka predsjedavajuće Skupštine ZDK povodom 1. maja – Praznika rada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čestitka predsjedavajuće Skupštine ZDK povodom 1. maja – Praznika rada – Povodom 1. maja – Međunarodnog praznika rada, u ime Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i u svoje lično ime predsjedavajuća Skupštine Zeničko-dobojskog kantona upućuje iskrene čestitke svim radnicama i radnicima, svim građankama i građanima Zeničko-dobojskog kantona u kojoj se kaže:

„Iskreno želim da ovaj praznik provedete u vedrom raspoloženju, u krugu porodice i prijatelja. Također, želim Vam uspjeh u životu i radu uz nastojanje da zajednički izgradimo bolji i ljepši Zeničko-dobojski kanton gdje će svaki pojedinac imati jednake mogućnosti da dostojno živi od svog poštenog i predanog rada.

Ovaj praznik koji afirmiše istinske društvene vrijednosti, rada, razvoja i solidarnosti treba nas potaknuti da radom, vlastitom sposobnošću i pozitivnom energijom stvaramo kvalitetnije ekonomsko okruženje i bolju budućnost za sve nas u jedinoj nam Domovini.“

Sretan Međunarodni praznik rada !

PREDSJEDAVAJUĆA     Amira Hadžić                                                                          



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno