Info

Čestitka ministra Spahije Kozlića povodom početka nove školske godine

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čestitka ministra Spahije Kozlića povodom početka nove školske godine – Ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport prof.dr. Spahija Kozlić uputio je čestitku učenicima, nastavnicima i roditeljima povodom početka nove 2020/2021. školske godine, u kojoj se kaže:

“Svim učenicima, roditeljima, nastavnicima, profesorima, organima rukovođenja i upravljanja škola, stručnim saradnicima i ostalim zaposlenicima osnovnih i srednjih škola Zeničko-dobojskog kantona, Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona, želi sretnu i uspješnu novu školsku 2020/2021. godinu.

Dragi učenici, upućujemo Vam najiskrenije želje za prosperitet i uspjeh u budućem radu, sticanju novih znanja i sposobnosti. Želimo  Vam da u ovu školsku godinu krenete s osmijehom na licu, obnovljenom energijom i optimizmom, a završite sa uspjehom i dobrim rezultatima. Bez obzira na okolnosti uvijek pratite svoje ciljeve, odvažno i strpljivo.

Posebnu dobrodošlicu želimo prvačićima, koji prvi put sjedaju u školske klupe, uz želju da im ulazak u učionice i školske klupe bude zadovoljstvo i prelijep put u jedan poseban dio njihovog života, a da škola postane mjesto radosti, druženja i sreće.

Dragi roditelji, još jednom se pokazalo da je vaša uloga u odgoju i obrazovanju vaše djece nezamjenjiva, te uz želju da se ispune sva vaša očekivanja, i u novoj školskoj godini moramo  timski raditi u najboljem interesu djece.

Prosvjetnim radnicima, koji su i u ovim specifičnim okolnostima pokazali da imaju jednu od najodgovornijih, ali i najljepših ulogu u životima novih generacija želimo i dalje svojim radom, primjerom, nastave prenositi nova znanja, otvarati  puteve i vidike, te odgajati uzorne građane, dobru djecu i iskrene prijatelje”, kaže se u čestitki ministra za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK prof.dr. Spahije Kozlića.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno