Politika

Čestitka GO SPU BiH Zenica povodom Dana državnosti BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čestitka GO SPU BiH Zenica povodom Dana državnosti BiH- Poštovane građanke i građani Zenice i cijele Bosne i Hercegovine!

U ovo pakleno i ludo vrijeme koje svi zajedno proživljavamo koje sve više liči na Orwellovo „Životinjsko carstvo“, svjesni činjenica da nam je naša Bosna i Hercegovina , međunarodno priznata država , izložena nevjerovatnim i svakodnevnim udarima na njen suverenitet i teritorijalni integritet, kako sa istoka tako i sa zapada , ali i od strane retrogradnih desničarski orijentisanih određenih evropskih zemalja, sve građanke i građane Grada Zenica i cijele Bosne i Hercegovine , Gradska organizacija Stranke penzionera/umirovljenika Grada Zenica podsjeća na 25.novembar , Dan državnosti Bosne i Hercegovine.

Ovom prilikom upućujemo iskrene čestitke svim građakama i građanima Grada Zenice i cijele Bosne i Hercegovine povodom 25. Novembra Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Sramana je činjenica da pojedini secesionisti, revizionisti i aspiratori „rasturanja“ Bosne i Hercegovine u današnje vrijeme zabranjuju obilježavanje 25.novembra Dana državnosti Bosne i Hercegovine kao npr. u Banja Luci i u Mrkonjić gradu. Neka im je na čast i to samo govori o njima! Ipak su u velikoj manjini !

Gradska organizacija Stranke penzionera/umirovljenika Grada Zenica im poručuje da je Bosne bilo, ima je i biće je a da su oni prolazni i da će uskoro otići na smetljište istorije i da će Bosna i Hercegovina na kraju dobiti i ovu bitku i nastaviti sa svojim bivstvovanjem. Jer čudna je ova Bosna ( i Hercegovina) ponosna , kad joj je najteže ona je najjača!

Predsjednik Gradske organizacije SPU BiH Zenica mr.Mehmed Rahmanović,prof.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno