Politika

Centralni predizborni skup Snage Centra u petak na Trgu Alije Izetbegovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centralni predizborni skup Snage Centra u petak na Trgu Alije Izetbegovića – Kada MOSTAR SEVDAH REUNION dođe u grad, prati ga ZABRANJENO PUŠENJE lažnih predizbornih obećanja.

Snaga Centra Zenica poziva sve sugrađane bez obzira na političku opredjeljenost, porijeklo ili svjetonazor da dođu na Centralni skup Snage Centra koji će se održati 16.9. (u petak) na platou ispred Robne kuće Bosna sa početkom u 18 sati.

Na skupu će biti predstavljeni kandidati i programski ciljevi stranke. Građanima će se u ime Snage Centra obratiti pravi čovjek u pravo vrijeme, Eldin Vrače, kandidat za gradonačelnika Grada Zenice.

Nećemo se baviti ispraznom političkom retorikom, umjesto toga građanima Zenice poklanjamo koncert Mostar Sevdah Reunion-a i Zabranjenog Pušenja. Učesnici su i  Aritimija, Cover Art i Nina & Lowerdose.
Jer, kada MOSTAR SEVDAH REUNION dođe u grad, prati ga ZABRANJENO PUŠENJE lažnih predizbornih obećanja.
Pokažimo koliko nas je nezadovoljnih trenutnom situacijom. Neka vrisak nezadovoljnih građana odjekne cijelom Bosnom i Hercegovinom.
Svojim prisustvom zajedno recimo DOSTA svemu što nas ne vodi napretku.
Očekujemo vas, jer svi smo mi snaga koju zaslužuje naš Grad.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno