Zabava

Centar za ples i rekreaciju manifestacijom Tuzla pleše otvara Festival mladih

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centar za ples i rekreaciju manifestacijom Tuzla pleše otvara Festival mladih- Festival mladih 2021 svečano će otvoriti Centar za ples i rekreaciju manifestacijom “Tuzla pleše”.

Poziv za ples je otvoren za sve.

Ljeto, vrućine i sve ostale meteorološke prilike ukazuju na to da ćemo biti primorani u cijeloj BiH, a pogotovu u Tuzli, plesati sve one vruće plesove koje gledamo na srebrenom platnu.

Ako niste raspoloženi za to nema problema, imate plesni aerobik ili pak ako se osjećate gipko okušajte se u hip-hopu.

Ili ako se baš osjećate graciozno, zanosno onda je za Vas balet koji je više od rekreacije.

Na kraju ove divne plesne ponude ako niste našli što bi Vas plesno moglo motivisati pridružite se velikom broju tuzlaka i tuzlanki koji će plesati u svom stilu jer “Tuzla pleše”.

Cilj ove manifestacije je da uklonimo stereotipe oko plesa. Većina ljudi voli muziku, a tu će biti i DJ koji će nam puštati muziku koju volimo.

Uz muziku se njišemo, pjevamo, a zašto ne bi i zaplesali. Vrsni plesači i zabavljači će vas transparentno naučiti osnovnim koracima i vi ćete lako zaplesati. Usrećit ćete svoju partnericu ili svog partnera. Ako ste sami, zaplešite sami,  što da ne?

Pošto će tu biti svi plesači iz Centra za ples i rekreaciju, naši gosti iz Zenice i Sarajeva, možda dobijete dobre partnere za tu noć. Plesat ćemo svi.

Takođern smo za sve vas pripremili i mnoštvo nagrada.

Za sve sugrađane od 18.30h organizirat će se besplatna plesna radionica iz Bachate, Kizombe i Salse, a radionicu će voditi plesni stručnjak Semir Šerić iz Zenice.

Bit će organizirano takmičenje parova plesača amatera. Pobjednički par ima mogućnost osvojiti vrijednu nagradu, vikend u Ajdinovićima.

Prijave nam možete slati klikom na LINK. ( https://cpr.ba/prijava/ )

Žiri će biti u sastavu: Alan Alagić, Semir Šerić i Senad Softić.

Za sve informacije nalazimo se u zgradi Omladinskog doma sa stražnje strane. Možete nas kontaktirati na telefon broj: 061 979 602 ili na facebook profil: Centar za ples i rekreaciju.

Manifestacija Ljeto u CPR i aktivnost “Tuzla pleše” održava Turistička zajednica grada Tuzle.

Festival mladih 2021 svečano se otvara 22. avgusta 2021. godine.

Za sve dodatne informacije posjetite www.festivalmladih.ba/ ili Facebook stranicu Festival mladih Tuzla.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno