Nogomet

Čelik-Željezničar počinje minutom ćutnje, na Bilino dolaze i zainteresovani investitori iz Turske i Katara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik-Željezničar počinje minutom ćutnje, na Bilino dolaze i zainteresovani investitori iz Turske i Katara – NK “Čelik” Zenica – FK “Željezničar” Sarajevo – Čelik će u nedelju, u jednom od derbija XI kola Premijer lige, ugostiti svoje stare rivale iz Sarajeva, ekipu Željezničara. Ova utakmica će u potpunosti biti posvećena preminulom navijaču našeg Kluba, Mirsadu Mujkanoviću.

Pozivamo sve navijače i simpatizere našeg Kluba, sve ljubitelje fudbala, najvažnije sporedne stvari na svijetu, da sutra dodju u što većem broju na utakmicu NK “Čelik” – FK “Željezničar”, koja se igra na Bilinom polju sa početkom u 18.00 h.

Prije svega dođimo zbog Mirsada Mujkanovića, preminulog navijača našeg Kluba jer će utakmica biti posvećena njemu a svoj dolazak na utakmicu su najavili investitori iz Turske i Katara i predstavnici NSBiH, pokažimo im šta je Čelik, šta on zapravo predstavlja svima nama, šta će dobiti ako budu investirali u naš Klub.

SAMO ČELIK!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno