Odbojka

Čelik-Volley: U punom kapacitetu rad na afirmaciji i popularizaciji muške odbojke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uprava odbojkaskog kluba “Čelik-Volley”, u punom kapacitetu radi na afirmaciji i popularizaciji muške odbojke.

Tako je klub jučer posjetio Ćuran Amir nekada najbolji libero Bosne i Hercegovine, donedavno trener austrijskog Supervolley Enns/Stayer, osvajač 2BL Austrije, upriličio je današnji trening OK Čelik-Volley.

“Iskoristili smo ovu priliku kako bi naš gost Ćuran Amir na obostrano zadovoljstvo održao trening našim omladinskim kategorijama, kako bi svoje odbojkaško znanje prenio našim odbojkašima. Radi se o kvalitetnom i dokazanom odbojkašu i treneru, te se nadamo da će današnji trening poslužiti našim članovima kako bi se dodatno motivirali i usvojili nova odbojkaška znanja. Hvala Amiru što nas je počastio svojim treningom i poklonom kojim nas je obradovao.”

Također obavjestavamo sve zainteresovane dječake da uskoro sa treninzima počinjemo na odbojkaskim terenima Kamberovića polja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno