Nogomet

Čelik remizirao sa Slogom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prvom meču u sklopu priprema u Međugorju, nogometaši Čelika danas su u Ljubuškom protiv lidera Druge lige-Jug Sloge odigrali bez golova 0:0. Bio je ovo drugi remi zeničkog tima u pet odigranih utakmica i prvi na terenu s prirodnom travom. Zeničani su, naime, u Zenici savladali federalne ligaše Budućnost i Goražde sa po 1:0, Rudar Kakanj sa 3:2 i odigrali neriješeno 2:2 s ekipom Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Zeničani su današnji meč počeli u sastavu: A. Adilović, Hećo, Jusić, Gojković, Kavazović, Popović, Bajraktarević, Grahovac, Al. Dedić, Karić, Zec. U nastavku su priliku dobili: Bukvić, Kojić, Kazazić, Bureković, Pejić, Selimović, Simić, Sikira, Alispahić. Narednu utakmicu Čelikovci su trebali igrati u nedjelju, ali najvjerovatnije će igrati između sebe 2×30 minuta. Za utorak imaju dogovorenu provjer u Pločama protiv Jadrana. Generalku protiv GOŠK-a u Gabeli, koja je bila planirana 21. 02., zbog obaveznog prisustva trenera seminaru za licenciranje, igrat će dan ranije, u petak, 20. februara.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno