Nogomet

Čelik raspisao konkurs za novog direktora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik raspisao konkurs za novog direktora  – Nogometni klub Čelik prije nešto više od mjesec dana dobio je novi Upravni odbor, koji je biran po novom Statutu, odnosno članovi kluba su birali ljude koji će voditi klub u naredne dvije godine.

S tim u vezi obaveza Upravnog odbora je u što bržem roku bila raspisati konkurs za određena mjesta u klubu. Budući da je aktuelnom v.d. direktoru Adnanu Nuhagiću ugovor istekao 31. jula, bilo je dosta priče hoće li Nuhagić ostati na toj poziciji ili će doći neko drugi. Kako saznaje SportSport.ba Adnan Nuhagić neće ostati na poziciji direktora kluba, nego će klub raspisati konkurs za ovo radno mjesto.

Navikli smo posljednjih godina da se na određena mjesta u klubu biraju nesposobni i podobni, te da nije bilo nikakvih konkursa. Ovaj konkurs je možemo kazati jedna od pozitivnijih stvari, koji je uradio novi Upravni odbor od kako su 27. juna preuzeli klub sa Bilinog Polja.

U narednom periodu sigurno je da svi članovi kluba očekuju da će se raspisati i konkursi za ostala radna mjesta po Statutu, to se prije svega misli na direktora omladinske škole, sportskog direktora kluba, te generalnog sekretara.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno