Nogomet

Čelik protiv Sarajeva nakon tačno tri godine: Poznat termin i cijene ulaznica za derbi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stari rivali Čelik i Sarajevo nisu se sastajali tačno tri godine, a predstojeće srijede odbrojavanje će biti okončano nakon što se od 18 sati dvije ekipe sastanu u šesnaestini finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Posljednji put Sarajevo i Čelik igrali su 18. oktobra 2019. godine. Sada će se sastati 19. oktobra u šesnaestini finala Kupa BiH, a iz zeničkog kluba objavili su informacije o ovoj utakmici.

Susret se igra u narednu srijedu s početkom u 18 sati na stadionu Bilino Polje u Zenici i igrat će se jedan meč, kao i u ostalim parovima šesnaestine finala Kupa.

Iz NK Čelik objavili su informacije o cijeni ulaznica. Zapadna tribina je 6 KM, istočna 5 KM, a ulaz na južnu i sjevernu tribinu koštat će 4 KM. Sjeverna tribina rezervisana je za gostujuće navijače.

Nema dvojbe da će na Bilinom Polju biti odlična atmosfera, a utakmicu će u direktnom TV prijenosu realizovati Arena Sport. Iz zeničkog kluba saopćili su da će termini prodaje ulaznica biti naknadno poznati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno