Nogomet

Čelik osvojio prvi gostujući bod u ovoj sezoni

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik osvojio prvi gostujući bod u ovoj sezoni – Današnja utakmica bila je veoma važna za fudbalere Čelika koji su pokušali napraviti iznenađenje u Banja Luci i eventualnom pobjedom se primaći timovima koji su u sigurnoj zoni, ali na kraju su ipak osvojili samo jedan bod.

Uzbuđenja u Banja Luci su počela u 13. minuti kada je Borac zaprijetio preko Kunića, a sa druge strane je veoma brzo uzvratio Okoli, ali promjene rezultata nije bilo. Kasnije je Čelik još jednom zaprijetio, ali odbrana Borca je otklonila opasnost. Borac je uzvratio preko Žeravice, ali njegov udarac odlazi preko gola. Sa rezultatom 0:0 se otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu nije viđeno mnogo prilika. Čelik je zaprijetio sredinom nastavka preko Okolija, ali lopta odlazi pored gola. Kasnije je pokušao i Nikolić, ali Savatović brani njegov šut. Do kraja meča rezultat se nije mijenjao i ostalo je 0:0.

BORAC: Savatović, Bunić, Lučić, Ojdanić, Karić, Kunić, Radulović, Žeravica, Danilović, Janičić, Veselinović.

ČELIK: Dujković, Šantić, Pandža, Livančić, Karamatić, Okoli, Kadrić, Anđušić, Mehić, Šišić, Nikolić.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno