Nogomet

Čelik ostao bez trenera!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Neslavna tradicija se nastavila – Čelik je ponovo bez trenera, nakon što je raskinuta saradnja sa trenerom Markom Babićem, koji je na treningu odlučio da se pozdravi sa svima i ode. Već jutros smo nagovijestili takav scenarij.

Hrvatski stručnjak je počeo pobjedom nad Mladosti u Zenici, ali kasnije je uslijedio niz loših rezultata, poraz i u Kupu od drugoligaša Rudara.

Kap koja je prelila čašu bila je slaba predstava i remi sa Slobodom na Bilinom polju proteklog vikenda, a nakon te utakmice Babić je kazao:

“Ja i igrači se ne razumijemo? To je možda vaše mišljenje. Vi ste ovdje duže nego ja, nemojte postavljati pitanja na koje sami znate odgovor. Ako je Marko Babić problem, onda Čelik nema nikakav problem. Nisam došao tu da ostanem. Ako sam ja problem, Čelik nema problema”, rekao je.

On je danas odradio trening s ekipom, pozdravio se sa igračima i napustio Čelik zajedno sa pomoćnicima, objavio je Sportsport.ba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno