Nogomet

Čelik objavio imena pregovaračkog tima!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik objavio imena pregovaračkog tima! – “Želimo obavjestiti javnost da je održan sastanak u Nogometnom klubu “Čelik” Zenica 26.09.2017. godine na temu izbora članova pregovaračkog tima, a na zaključak panel diskusije o eventualnom strateškom partneru NK “Čelik” Zenica.

Obavještavamo javnost da je pregovarački tim sastavljen od predsjednika Upravnog odbora Memišević Jasmina, direktora Kluba Đugum Ismeta, gđa. Soldin Nure (ekspert ekonomije), te predsjednika radnog predsjedništva Skupštine Bradarac Damira. Donešen je i zaključak da se razgovara sa još nekim imenima koja bi mogla doprinijeti uspješnom završetku pregovora.

Ovom prilikom napominjemo da smo kao pregovarački tim otvoreni za svaki prijedlog, sugestiju i sve ono što može doprinijeti uspješnom toku pregovora, a odnosi se i na imena koja će biti kooptirana u pregovarački tim NK “Čelik” Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno