Nogomet

Čelik kažnjen 1.500 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik kažnjen 1.500 KM – Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine kaznila je HŠK Zrinjski s ukupno 4.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava od navijača tog kluba.

Zrinjski je kažnjen sa 2.500 KM za susret 19. kola protiv Sarajeva, te sa 2.000 KM za meč sa Širokim u okviru 20. kola Premijer lige BiH.

Fudbalski klub Željezničar kažnjen je s 3.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice 19. kola protiv Širokog Brijega i upotrebe pirotehničkih sredstava od navijača, dok je FK Sarajevo kažnjeno sa 3.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Čelika i upotrebe pirotehničkih sredstava.

Nogometni klub Čelik kažnjen je 1.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice protiv Travnika i neprimjerenog skandiranja navijača, dok su po 1.000 KM kazne dobili Borac i Velež. Borac je kažnjen zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava, a Velež zbog kršenja Propozicija takmičenja, odnosno neprijavljivanja licenciranog pomoćnog trenera u zapisniku sa utakmice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno