Rukomet

Čelik Junior: tri turnira za 15 dana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik Junior: tri turnira za 15 dana – Škola rukometa “Čelik Junior” ni u toku ljetnog raspusta ne pauzira, a uveliko spremamo nove, brojne aktivnosti za naše polaznike.

TROFEJ LAKTAŠA 2016.

Početkom mjeseca jula, naši dječaci 1999. godište i mlađi, učestovat će na turniru “TROFEJ LAKTAŠA 2016”, a koji će se u periodu od 02. do 03. jula održati u Laktašima. Turnir će biti međunarodnog karaktera, a naši dječaci će u najboljem sastavu krenuti u pohod na novi trofej.

TURNIR ILIJAŠ 2016

Sredinom jula, tačnije 17.07., naši dječaci 2002. godište i mlađi, učestvovat će na jednodnevnom turniru u Ilijašu, a koji se održava u organizaciji škole rukometa “Sedmerac”. Na samom turniru će nastupiti osam ekipa iz Bosne i Hercegovine.

SPORTSKE IGRE MLADIH 2016

Prema trenutnom kalendaru, očekuje nas i turnir Sportskih igara mladih, a koji će se održati 13. jula u Zenici. školu rukometa “Čelik Junior” predstavljat će dvije starosne selekcije, dječaci 2001. godište i mlađi, te dječaci 2005. godište i mlađi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno