Rukomet

Čelik Junior: poziv na Bilmišće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ČELIK JUNIOR POZIVA: Svi zajedno do novih bodova¸- Škola rukometa “Čelik Junior” u nedjelju nastavlja sa takmičenjem u sklopu Prve rukometne lige Federacije Bosne i Hercegovine. U sklopu desetog kola, a koje se igra u Zenici, dvorana Bilmišće, Zeničani će ugostiti rukometni klub Rudar iz Banovića.

“U prvoj utakmici proljetnog dijela sastajemo se sa vrlo iskusnom ekipom Rudara iz Banovića. Mnogo smo radili posljednjih mjeseci, praktički nismo imali pauze, a sve s ciljem da naš Grad predstavimo na najbolji mogući način. Naši momci će sigurno dati sve od sebe da izbore pobjedu i nove bodove – Ostavit će srce na terenu. Ovim putem pozivamo sve Zeničane i Zeničanke da dođu u dvoranu Bilmišće i podrže naše momke u ovoj vrlo bitnoj utakmici.” – kazali su iz Uprave Čelik Juniora.

Utakmica desetog kola Prve lige između ekipa ŠR Čelik Junior i RK Rudar iz Banovića se igra u nedjelju sa početkom u 15:30 sati – dvorana Bilmišće. Cijena ulaznice za ovaj susret iznosi 1,00 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno