Najava dešavanja

Čelik Junior – Konjuh 18.04. 13h Bilmišće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Škola rukometa “Čelik Junior” u petnaestom kolu Prve rukometne lige Federacije BiH odigrat će utakmicu protiv rukometnog kluba “Konjuh” iz Živinica.

“Nakon vrlo aktivne sedmice u smislu trenažnog procesa naša ekipa nastavlja sa takmičenjem u sklopu Prve lige, te ćemo za vikend ugostiti ekipu Konjuha iz Živinica. U drugom dijelu prvenstva naši momci su odigrali četiri utakmice, a učinak je bio polovičan – dvije pobjede i dva poraza. Naravno, na utakmici protiv Konjuha samo pobjeda dolazi u obzir i naši momci će dati svoj maksimum da sva tri boda zadrže u našem gradu.” – kazali su iz Čelik Junior.

Utakmica je na rasporedu u subotu (18.04.2015.) od 13:00 sati | Sportska dvorana Bilmišće.

“Pozivamo sve Zeničane i Zeničanke da dođu u dvoranu na Bilmišće i pruže podršku našoj mladoj ekipi, a koja daje svoj maksimum da naš grad predstavi na najbolji mogući način. Cijena ulaznice iznosi 1,00 KM.” – poručuju iz Čelik Juniora.

plakatnhz6Konjuh



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno