Rukomet

Čelik Junior gostuje u Bihaću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Seniorska ekipa škole rukometa “Čelik Junior” će u subotu (11.04.2015.) u sklopu četrnaestog kola Prve rukometne lige FBiH gostovati u Bihaću. Nakon pauze od dvije sedmice zbog odlaska na međunarodni rukometni turnir YouthCup HBD 2015 u Luksemburgu, škola rukometa “Čelik Junior” ovog vikenda igrat će utakmicu 14. kola protiv rukometnog kluba Bihać.

U prvom dijelu sezone Zeničani su bili domaćini ekipi Bihaća, te bez velikih problema upisali pobjedu od pet golova razlike. Naravno, Zeničani će u goste ekipi Bihaća krenuti u najjačem sastavu sa željom da ovjere pobjedu iz prvog dijela, te nastave sa usponom na tabeli Prve rukometne lige FBiH.

“Naši seniori su pauzirali dvije sedmice, te je odgođena utakmica protiv tešanjske Bosne zbog odlaska na turnir u Luksemburg. Međutim, tokom 14 dana pauze naporno se radilo, te iz utakmica koje slijede želimo izvuči što više. U subotu ćemo gostovati u Bihaću gdje ćemo dati sve od sebe da u Zenicu donesemo nove bodove, te nastavimo sa usponom na tabeli. Za sada, sve protiče prema planu i programu, a naši momci su spremni za nadolazeći susret u dvorani Luke.” – Čelik Junior

Utakmica 14. kola Prve rukometne lige FBiH na rasporedu je u subotu, 11.4.2015. u dvorani Luke od 19 sati.

Sudije: Dautović – Osmanagić (Cazin) | Delegat: Ekrem Berberović (Cazin)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno