Posuđeno

Čelik iznad svih!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik iznad svih! – Nakon skoro tri godine publika se sutra vraća na Bilino polje, Čelik je bio pred gašenjem, a potpunog ambisa spasili su ga oni koji ga najviše vole navijači. Sutra je poseban dan, klub konačno funkcionira, kako je uvijek i trebao, konačno se počelo raditi za dobrobit kluba.

Čelik je iznad svakog predsjednika, novinara, igrača i navijača, to je institucija koja se mora poštovati. Daleko je klub još od stabilnog, potrebno je mnogo godina kako bi došao na zdrave noge. Euforija se osjeti na svakom koraku, pred Čelikom je težak zadatak, izboriti opstanak u ligi.

Sutrašnja utakmica nije odlučujuća, nemojte zviždati, psovati, negodovati. Podržite ekipu svih 90. minuta, ispratite goste aplauzom i pokažite zašto ste tako vjerna publika. Mnogo puta sam pisao, samo zajedničkim snagama možemo vratiti klub u vrh bh. nogometa. Sutra navijačke rekvizite u ruke, doći na stadion i proslaviti povratak na hram nogometa. Mogao bi do sutra ovako pisati, ali čuvam nešto i za sutra, napisao je na svom FB statusu Dino Kurbegović, novinar portala Sportsport.ba.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno