Nogomet

Čelik doveo novo pojačanje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik doveo novo pojačanje – Zenički Čelik će u nastavak sezone Premijer lige BiH u kojoj će se boriti za opstanak ući sa znatno pojačanim sastavom.

Klub sa Bilinog polja doveo je nekoliko pojačanja u januarskom prelaznom roku, a danas je stigao i nekadašnji igrač Željezničara, Ognjen Đelmić. No, sigurno je da se Čelik neće tu zaustaviti, a u zenički klub danas je stiglo još jedno pojačanje.

Kako saznaje SportSport.ba, novo pojačanje Čelika je Marin Jurina koji na Bilino polje stiže kao slobodan igrač. Dojučerašnji fudbaler Krškog sa zeničkim klubom potpisao je ugovor do kraja ove sezone s opcijom da produži saradnju.

Ovaj 24-godišnji Livnjak već je nastupao u bh. klubovima kada je prije tri godine bio član Zrinjskog, a potom je igrao za Čapljinu. U svojoj karijeri još je igrao za Slogu iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja, Hajduk, Primorac, Zadar, Koper, Ankaran i Krško.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno