Nogomet

Čelik angažovao četiri nova igrača, do kraja sedmice i transfer lista

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kako je naš portal pisao proteklih dana rukovodstvo zeničkog Čelika obavilo je razgovore s nekoliko igrača. Danas su oni zvanično postali članovi kluba s Bilinog polja, a radi se uglavnom o mladim igračima željnim dokazivanjima i minutaže u Premijer ligi.

Predsjednik Čelika Jasmin Memišević za SportSport.ba potvrdio je da Čelik ima četiri nova igrača.

“Istina je danas smo završili posao s četvoricom nogometaša. Predrag Papaz, Semir Smajlagić, Nemanja Anđušić i Zoran Blagojević nosit će dres Čelika do kraja sezone. Papaz je iskusan defanzivac, koji iza sebe ima veliko iskustvo i sigurno je da će nam mnogo značiti u zadnjoj liniji, gdje smo imali mnogo problema. Ostala trojica nogometaša su članovi FK Sarajevo, Anđušić je mladi reprezentativac BiH, a Smajlagić i Blagojević su također perspektivni i talentovani mladi igrači. Kada su u pitanju nogometaši iz Sarajeva, oni će za nas igrati do kraja sezone, ali mi smo dogovorili da možemo otkupiti njihove ugovore na ljeto, naravno ako mi, ali i oni budu zadovoljni igrama i tretmanom u našem klubu” ističe Memišević.

Do kraja sedmice klub će saopštiti i transfer listu nogometaša koji mogu potražiti novi klub

“Sigurno je da će se na transfer listi naći od 10-12 igrača koji nisu opravdali naša očekivanja u protekloj polusezoni. Ne mogu vam sada o imenima, nismo to riješili do kraja, ali sigurno je da će u toku ove sedmice biti poznata njihova imena. Čelik mora imati jaku ekipu na proljeće, ako želi da i naredne sezone ostane u Premijer ligi”, kazao je za SportSport.ba Jasmin Memišević.

Izvor: sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno