Nogomet

Čeka se odluka o prisustvu publike: Zmajevi će ugostiti Iran na Koševu, Italiju na Grbavici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čeka se odluka o prisustvu publike: Zmajevi će ugostiti Iran na Koševu, Italiju na Grbavici – Nogometna reprezentacija BiH nakon sedam godina igrat će utakmicu na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Narednog mjeseca, tačnije 12. novembra, Zmajevi će ugostiti selekciju Irana u prijateljskom meču na Koševu.

Posljednji put na najvećem bh. stadionu naš nacionalni tim igrao je 2013. godine, kada je dočekao reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država (3:4), također u prijateljskom susretu.

Tri dana nakon testa protiv Irana, izabranici selektora Dušana Bajevića u sklopu petog kola Lige nacija imaju zakazan duel sa Nizozemskom na Johan Cruijff Areni u Amsterdamu.

Zatim će reprezentacija BiH, kako je potvrđeno na zvaničnoj stranici UEFA-e, ugostiti Italiju na Grbavici 18. novembra, također u okviru Lige nacija.

Zasad nije poznato da li će na novembarskim utakmicama Zmajeva u Sarajevu biti dozvoljeno prisustvo publike na tribinama Koševa i Grbavice, samim tim ni da li će ulaznice biti puštene u slobodnu prodaju. O tome će NSBiH naknadno donijeti odluku, nakon konsultacija sa odgovarajućim institucijama.

Autor: scsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno