Zenica

“Čavrljanje sa….. prof. dr. Izet Pehlić”- srijeda 16:00h

Centra za mlade INPUT, Mokušnice 10 Zenica.
Centra za mlade INPUT, Mokušnice 10 Zenica.
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Čavrljanje sa… prof. dr.Izet Pehlić”- srijeda 16:00h- Pozivamo vas u srijedu na  “Čavrljanje sa prof. dr.Izet Pehlić”. Šta vas očekuje na druženju  “Čavrljanje sa…” – razgovori, radionice, predavanja, nove ideje, novi ljudi i još mnogo toga zanimljivog i korisnog.

U prošlom Čavrljanju sa prof dr. Dženan Skelić posjetioci su bili prezadovoljni atmosferom i pozitivnošču gosta to je rezultiralo i velikim aplauzima u prepunoj sali Centra za mlade INPUT.

U drugom Čavrljanju sa prof dr. Izetom Pehlićem očekuje vas mnogo toga zanimljivog kao prvo opuštena atmosfera uz čaj, kafu i slatko i naravno čavrljanje na razne teme. Izet Pehlić je Univerzitetski nastavnik u zvanju vanredni profesor za naučnu oblast Pedagogija. Predaje na Islamskom pedagoškom fakultetu u Zenici na predmetima Školska pedagogija, Dokimologija, Didaktika, Metodika vannastavnih aktivnosti.

Dođite da “Ćavrljamo sa…” u ugodnom ambijentu  Centra za mlade INPUT, Mokušnice 10 Zenica.

“Čavrljanje sa…” će se održati 01.03.2017. (srijeda) u 16:00h.

Svake srijede pripremamo mnoštvo zanimljivosti iz kojih možete mnogo toga naučiti. Ne zaboravite sami birate kako ćete provodit svoje slobodno vrijeme, mi vam samo nudimo jednu od mogućih opcija. Čekamo Vas u INPUT-u.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno