Zenica

Cabaret Winter Fest: Večer elektronske muzike oduševio prisutne

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Cabaret Winter Fest: Večer elektronske muzike oduševio prisutne – Da Cabaret Winter Fest može da ugosti i DJ umjetnike, budući da to do sada nisu imali niti u jednom, dokazuje organizacija petog, jubilarnog festivala, koja je sinoć, u okviru treće noći,  08.12.2018. u Cabaret Clubu organizovala  party na visokom nivou.
Zeničanima su predstavili ime koje možda nije poznato mnogim današnjim mlađim partijanerima, Ajdina Zilića, poznatijeg kao DJ Dinaj.

Njegov nastup bio je sve samo ne običan. Obilovao je energijom, dinamikom, te nevjerovatnom interakcijom s publikom, gdje je svojom harizmom atmosferu u Cabaret Clubu doveo do usijanja.

Za sebe kaže da mu techno muzika nije samo strast, već njegov način života i da daju svoj maksimum za dobru atmosferu.

Braća Petrović, Ivan i Andrija, koji su organizatoriovog festivala kažu da će sa DJ Dinajom i dalje nastaviti raditi večeri elektronske muzike.

Za večeras, od 19:30 je najavljena izložba slika, međunarodno priznate autorice Hibe Alajbegović-Mustafić.

Foto Dijana Muminović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno