Zenica

CABARET WINTER FEST nastavlja sa bogatim kulturno – zabavnim programom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

CABARET WINTER FEST nastavlja sa bogatim kulturno-zabavnim programom  – Sutra, u okviru jedinog zimskog festivala u Zenici, u organizaciji braće Petrović, Ivana I Andrija, dva velika događaja. Po prvi put u Zenicu dolazi Razija Čolaković, Razo, autorica je knjige ” Leptir”.

Iako joj je ovo prvijenac knjiga, čitajući i analizirajući sadržaj knjige reklo bi se da je Razija iskusni pisac, a ne pionir.

Leptir je knjiga koju jedva čekate pročitati ili prikloniti nekome.

Raza se kao Šeherzada iz 1001 noći uvlači u našu znatiželju i čuva nam pažnju od korica do korica.

Ako i Vi želite postati dio Razine vojske koja je prati, voli i čita, dođite u Cabaret Club u srijedu, 27.12.2017. u 19 sati I muhabetite sa Razom.

Ulaz je besplatan a sve inf.I rez.možete uraditi na 032/246-246

Drugi događaj počinje u 19:30 na velikoj sceni Bisanskog narodnog pozorišta Zenica, a riječ je o velikom baletno-muzičkom performansu “BALLET SUPERNOVA”. Kao I prošle godine, braća Petrović I Ats centar iz Zenice, u suradnji sa BNP-om rade nesvakidašnji spektakl. Pored balerina, bit će tu I muzičara, igrača ali I mnogo gostiju iznenađenja.

I ova, kao I svaka druga noć je posvećena osobama sa posebnim potrebama, koje će biti I dio ove zimske priče iz Udruženja roditelja osoba sa posebnim potrebama “Zvijezda” Zenica. Ukoliko želite diživjeti nešto nesvakidašnje, posjetite sutra veliki scenu BNP-a I uživajte u čaroliji zvjezdica. Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti u marketing službi BNP-a a cijena karte je 3,00 KM.

JER OVE ZIME, CABARET WINTER FEST PIŠE SAMO NAJLJEPŠE ZIMSKE PRIČE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno